VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 17 september 2010

Verktygslådan för skrivande

enligt Stephen King är vad jag ska fördjupa mig i nu. Det är hans bok Att skriva som ingår i diskussionen i den svenska skrivkurs jag läser nu. Det är lärorikt att läsa dessa skrivarböcker + gå på skrivarkurs, vilket inte Stephen King tycker. Böckerna tycker han säkert är bra för oss skribenter att läsa, men han skriver att vi inte utvecklar vårt skrivande genom att gå på skrivarkurser. Där håller jag inte riktigt med faktiskt. Jag har fått många tankar som jag använder mig av när jag skriver.

Idag tar myset slut på hotellet och det ska avslutas med lite massage i huvudet, ansiktet och nacken. Kvällen ska tillbringas med ett tjejgäng, det blir spännande att se hur länge jag är vaken.

Ha en skön dag - det har jag kan ni tro

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag har inte läst någon skrivbok, hojta till om den är bra.

Kram Åsa

Anneli Stålberg sa...

Jag har länge tänkt köpa den. Måste ta tag i det nu :)
Kram!