VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 23 september 2010

Nu har jag börjat packa

på riktigt. Jag har planerat mina studier, där det gäller att jag får med mig all litteratur, så jag kan sköta det från London. Igår fick jag en liten ångestattack, men när jag tog tag i penna och papper och skrev ner det jag behövde tänka på att hinna med, så släppte ångesten.

Jag bokade pensinat till den stora hunden över lovet när maken och flickorna kommer över till mig. Den lilla hunden ska bo hos syrran och det älskar hennes barn. Så det börjar arta sig riktigt ordentigt här nu med förberedelserna.

Jag ska plugga lite nu i min lärarutbildning och det känns helt ok.

Jag har även sökt vårens kurser och på plats nummer ett ligger Att skriva för barn coh unga II Denna gång har jag 50% kurser på 1,2 och 3 plats. Förra terminen hade jag 2 25% kurser och det var rätt jobbigt eftersom jag skrev examensarbete. Det ska jag även göra till våren och därför tror jag det blir bra med en skrivarkurs. Min nästa bok ska vara en bok för tonåringar och därför kan säkert denna kurs ge mig lite tankar som jag har hjälp av i nästa bokprojekt. En kompis frågade om det inte skulle bli lättare med en annan kurs som inte krävde så mycket skrivande, men det är ju det jag kan och älskar och då känns det lätt och inte betungande för mig, som kanske andra kan tycka.

Ha en skön dag - det ska jag ha

Inga kommentarer: