VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 22 september 2010

Nu får jag skärpa till mig

och sätta igång med att blogga regelbundet igen. Jag har tyckt under en lång tid att jag inte har något att skriva om, men det finns ju massor att skriva om.

Idag pluggar jag och jag fick en liten kalldusch igår när jag insåg att jag missat en diskussion i min lärarutbildning. Deadline var igår, men när jag upptäckte det var det för sent för min studiehjärna att kopplas in igen, så det är vad jag sitter med denna förmiddag. Det handlar om att skolan ska vara till för alla och i detta ämne ska jag föra en fin liten intelligent diskussion. Det går sådär kan jag säga.

Till min Londonresa: pundet går nerår och är nere nu i ca 11.10. Igår stod det i 11.33, så jag avvaktar lite till med att växla mer pengar. Jag växlade för några veckor sedan och då stod det i 11.88.

Nu måste jag ta tag i all planering inför resan: "Lära upp" maken med våra räkningar och hur jag brukar göra med vår ekonomi när jag för över löner bl.a. Det låter kanske löjligt, men jag har skött vår ekonomi i flera år och då måste jag ju lämna över till honom så att det fungerar även när jag är borta.

Nu ska jag fortsätta diskutera hur en skola för alla ska fungera.

Idag är det 14 dagar tills jag reser. I skrivande stund befinner jag mig på Kastrup om exakt 14 dagar.

Ha en skön dag - hoppas solen skiner på er, det gör den redan här i skåneland.

1 kommentar:

Tina sa...

Hej vännen!!
jag har inte heller skrivit så mycket sista HALVÅRET..hihihi... har väl känt som du.. men skriver när jag känner lust!!

jisses va tiden går fort.. är det bara 14 dagar kvar nu!?! Är du nervös??

Här hemma är det jag som sköter ekonomin oxå.. fniss.. men mannen vet hur det funkar om han skulle behöva ta över..för det har han fått göra i perioder när jag varit inlagd =)

Hoppas du mår bra min vän!
Varm kram Tina