VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 23 september 2010

Mina underbara flickor


Så här satt de och höll varandra i händerna under barndopet vi var på i söndags. Denna kärlek mellan mina två töser värmer mitt hjärta så mycket att det gör ont.

Älskar dem så mycket, så mycket, så mycket


1 kommentar:

Tina sa...

Du underbara fina vän!!
Du är så otroligt fin!! På både3 utsidan & insidan!!! Du ger mig så enormt mycket! jag vill att du ska veta det! jag hoppas verkligen att det kan bli av i framtiden att våra vägar äntligen möts!
Tack snälla fina du för din hälsning hos mig! jag blev så glad!!!

Jag har hellre EN nära vän än 1000 flycktiga!!! Syskonkärlek är ett starkt band!!! Du betyder med all säkerhet lika mycket för henne!!!

Vilken underbar bild du visar! jag fick tårar i ögonen!!! Syskon-kärleks bandet går i arv!!!!

Varm kram Tina