VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 5 augusti 2010

Jag ska vara lektör....


i mars månad hos Veronica som har öppnat en skrivarsida för alla oss skrivglada människor här i cyberrymden.Jag är hedrad över förfrågan och eftersom jag inte tror särskilt mycket på mig undrar jag såklart om jag klarar av det. Men det klart att jag gör, eller hur? Tänk att jag blev hittad av Veronica här på internet, rätt häftigt faktiskt. under en vecka ska jag läsa en eller två texter och ge respons på dem. Precis som jag gjort i ett år med mina elever.

Detta är ju min dröm, att få arbeta med de skrivna orden, antingen att få skriva själv och/eller hjälpa/stötta/inspirera andra att skriva.

Ha en fortsatt fin sommar, jag hoppas ni njuter - det gör jag

7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vilket lysande uppdrag, Cattis. Grattis.
Du är som klippt och skuren!

Kram Åsa

Cattis sa...

Tack Åsa, ja, det känns jätte bra och jag vet att jag kommer att älska varje sekund den veckan.

Tina sa...

Åhh!!! GRATTIS vännen!! Va roligt. Det kommer bli hur bra som helst!!
Så glad för din skull! Förstår att det känns xtra spännande för att hon hittade dig via nätet =)
Lycka till söta du!!!
Kram Tina

Anonym sa...

Du passar alldeles utmärkt till uppdraget! Du och sidan ifråga är bara att gratulera!
Hoppas detta kan hjälpa dig mitt i skrivtorkan!
Stor kram Anne

Ninas skrivarlya sa...

Men vad spännande!! Lycka till, du kommer att klara av detta med bravur. :)

Kram

Carolin sa...

Grattis till dig:) Vilken ära att få chansen till ett sådant uppdrag! Jag tror säkert du kommer klara det galant, man brukar vara extra bra på sådant man tycker är extra roligt:)

Hampus sa...

Grattis!

Att skriva är det roligaste som finns, skriver själv filmmanus men har även gjort en riktig bok av mitt examensarbete hos www.solentro.se

brorsan är numera utgiven författare, Tobias Schildfat. så lycka till när du väl börjar skicka ditt manus till förlagen!

/Hampus