VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 17 augusti 2010

Jag säger snart hej då

till det arbetet som hjälpte mig tillbaka efter min utbrändhet. Jag har bytt afficher på reklampelarna i vår stad och grannstade i 5 år. När jag började klistrade jag 2 ena dagen och 3 nästa. Efter det låg jag på soffan i flera timmar rent utmattad. Nu kan jag klistra 16 på en dag, utan att vila :)

MEN

jag har tröttnat på det, jag vill skriva mer. Jag vill känna mig mer fri till mina studier och att orka med de andra arbetsuppgifter som jag har som anställd. Det ena företaget ska ta bort alla sina pelare nästa år och då ska jag sluta klistra alla de andra med. Jag ska skriva, skriva och åter skriva. Jag vill utveckla mitt skrivande och jag vill ge till andra den energin och glädjen som mitt skrivande ger mig. Det vill jag förmedla. Att säga hejdå till detta jobb är ett steg i rätt riktning. Jag tror inte att jag hade tagit min lärarexamen nästa år med ett annat jobb. Jag har jobbat ensam, jag har fått jobba när jag har orkat bara det blev gjort inom två dygn i veckan och jag har själv fått bestämma hur mycket åt gången jag skulle klistra. Ett perfekt jobb för en utbränd, men nu går jag vidare, in i den skrivande världen på riktigt.


Ha en skön kväll - det ska jag se till att jag får.


4 kommentarer:

vitter sa...

Vissa jobb är bra för att ta en igenom saker och ting! Men ibland är det dags att gå vidare också...

Själv hoppas jag på positivt besked efter en anställningsintervju istället. :)

Ninas skrivarlya sa...

Kul att ägna sig mer åt det som känns kul; skrivandet. :) Önskar jag hade mer tid till det. Men det kommer kanske.

Kram!

UllaJohanna sa...

Tycker att du är helt otrolig som orkar!
Det måste kännas jättebra att kunna ta det beslutet nu.
Härligt att ägna sig åt det man vill och är bra på!!!

Kramen!!!

Anneli Stålberg sa...

Skönt att känna när det är dags att gå vidare.
Kram!