VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 31 augusti 2010

Skrivandet är igång

alla fall i tankarna, för nu är skolan igång och därmed mina två skrivarkurser. Kreativt skrivande II och Creative writing.Jag sitter här och samlar mig inför de första. Den ena är att jag ska leta upp en dikt som jag ska låtsas är skickad till mig och så ska jag skriva en svarsdikt på den. Den engelska uppgiften har jag inte fått klart för mig än, men det är en uppgift about descreptive writing.

Nu ska fröken planerare (jag) skriva in i min fina röra filofax alla datum som är viktiga när det gäller skrivuppgifterna.

Snart ska jag ta tåger till Malmö för att springa iformloppet 5km klockan 18 ikväll. Klockan 18.25.00 springer jag i mål på nytt personbästa. Solen skiner och det verkar bli en fin dag att springa lopp på


Ha en skön dag - det ska jag ha


2 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Lycka till med springandet ikväll! :)

Kram

AnnChristin sa...

Lycka till duktiga du. Kramis