VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 22 augusti 2010

Tack

för era fina kommentarer angående mitt matmissbruk och ärligheten om återfallet. Jag var på kräftskiva igår och det var rätt jobbigt för hade det varit för 6 veckor sedan hade jag ätit paj och bröd med, men nu fick de gå förbi mig. Jag mår bättre när jag inte äter det, men hjärnan ville väldigt gärna ha det. Men det är skönare idag och de kommande dagarna eftersom jag inte åt den maten som jag inte mår så bra på.

Jag har faktiskt börjat skriva på boken igen. Efter 8 månaders uppehåll är jag igång igen med mina små älsklingar. Nu ska jag lära känna dem igen och fortsätta deras resa i boken som faktiskt snart är klar. Det känns bra att jag plitade ner några ord igår även om det inte var många.

Nu har jag registrerat mig på mina skrivarkurser som jag ska gå i höst. När jag var inne och läste om kursen Kreativt skrivande II fann jag en intressant del. Vi som har gått Att skriva för barn och unga får tillgodaräkna oss de uppgifterna och behöver inte skriva uppgifterna i Kreativt skrivande II förrän i mitten av november. Fast jag älskar att skriva är det ändå skönt om jag får lite lugnt när jag är i London.

Hoppas ni alla får en skön söndag - jag ska göra så gott jag kan

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Tänk att du ska till London igen, Cattis!
Jag är fortfarande tokförtjust i din bloggbild, blir glad varje gång jag ser den:)

Kram Åsa

Cattis sa...

Jag känner faktiskt likadant själv Åsa.

Jag tittar på gamla Bones-avsnitt nu i sommar och i veckan var de just där vi tog alla foton. Det kändes så härligt inombords då.

kramkram

Anonym sa...

Så skönt att du "omstartat" och mår gott! Tänkte på pajen som fick gå förbi. Jag är multiallergiker och tar alltid med mig egen mat. Nästa kräftskiva kan du göra dig "en mumsig paj utan botten" att ha med. Har när jag läst din blogg funderat hur du brukar göra för att klara alla frestelser. Du brukar bara skriva att du avstår.
Jag kan bara avstå frestelser om jag förberett mig innan och kompenserat med likvärda alternativ! Sån är jag! :-D

Cattis sa...

Eftersom jag avstår till 100% från frestelserna har jag inget suge efter dem heller och då är det inte så svårt att avst. Men det är med hjälp av OA (Overeaters Ananymous) som jag klarar av det. Helt ensam går det inte, men med 12-stegprogrammet och alla vänner där med likadana problem, går det en dag i taget.

Micke sa...

Multiallergi,allergier,mm...?

Besök denna nya sajt som hjälpt många genom att den berättar sanningen bakom våra moderna sjukdomar, den sanning läkarelit och läkemedelsbolag inte vill att du ska veta...för dom vill tjäna pengar på dessa sjukdomar...Sverige har det sjukaste folket i världen näst efter Amerika....

http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/gluten-kallan-till-vara-moderna.html