VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 23 augusti 2010

Min skrivarhörnaJag har ändrat i mitt lilla skrivarrum. Nu är bokhyllorna borta som täckte den otapetserade väggen. Det har jag löst genom att sätta upp alla förstoringar som jag gjort efter min och flickornas Londonresa förra hösten. Väggen kan inte vara finare än klädd med mina barn.

Skrivbordet ser ut som det gör när jag skriver tenta och det är så skönt att sortera när jag är klar och det blir på fredag.

Jag har till och med hittat finfina bilder när flickorna var små, som har hamnat på väggen. Flickornas pappa är fotograf och detta tillfälle var det värsta vi haft för att få dem på bild. Den stora var tjurig och när jag lockade med ett rör smarties så var det godare att äta än att leka med. Men bilderna blev faktiskt bra ändå, tycker jag.


Idag har jag gått igenom veckans tenta en gång till och den ska nog bli bra innan den ska lämnas in på fredag.

Ha en skön måndag - jag försöker


3 kommentarer:

Tina sa...

Va fint du gjort i din hörna!!
Vilken underbar bild på dina flickor!!
Hoppas du mår bra!
Varm kram Tina

Maria sa...

Åh en sån hörna skulle jag vilja ha men lär väl knappast bli aktuellt när jag flyttar till ettan haha. Fast det är klart, ska ha ett tomt skrivbord där endast min laptop kommer stå så där kan man kanske göra lite skrivhörneaktigt =)
Kramkram

Tina sa...

Hej fina du!
Tack snälla för din omtanke!!
Tack jag mår nog lite bättre idag..än så länge iallafall =)
Hoppas att du mår bra min vän. Tänker mycket på dig & din London resa!! Hoppas det blir ditt livs resa på alla plan<3<3<3
Varm kram Tina