VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 21 augusti 2010

Jag har varit i återfall

med maten. Man kan inte vila på lagrarna när man(jag) är missbrukar, då smyger sig sjukdomen in i livet igen. Jag har rättfärdigat mitt beteende i flera månader genom att jag ätit rätt antal mål varje dag. Min sponsor fick mig att börja meditera och då kom svaren till mig.

Ärlighet är nummer ett

Jag berättade för henne vad jag gjort under flera månader och eftersom hon är i tillfrisknande visste hon var jag varit, hon hade märkt det i mitt sätt att vara, och bete mig under våra samtal. Nu har jag följt min matplan i fem veckor och jag mår bättre än någonsin. Jag är klar i huvudet när inte min drog är där och förstör.

En del i tillfrisknandet från matmissbruk är att skriva(såklart) det hjälper mig oerhört att skriva ner tankar kring de 12 stegen och hur jag känner just för dagen.

Skrivandet är en oerhörd rikedom att ha i mitt liv och som det känns just nu kommer det alltid att vara med mig.


Idag känner jag en tacksamhet över att kommit ur mitt återfall och återigen känns sinnesro inom mig.

Ha en sköndag - det ska jag ha när jag använder det skrivna orden som en rikedom i mitt liv5 kommentarer:

Pixi sa...

GRATTIS till insikten och lugnet över tacksamheten!kram =)

Thessan sa...

sv. skönt att höra, själv e jag inte där riktigt än men det kommer väl... Nu funkar länken igen! Ååå att betygsätta barn i skolan måste va jobbigt...

Åsa Hellberg sa...

Tack för din ärlighet, den är viktig även för mig:)

Kram Åsa

Anneli Stålberg sa...

Oj vad jobbigt, men skönt att du tagit dig igenom.

Ninas skrivarlya sa...

Vad skönt att höra att du tagit dig igenom. Ärlighet är jätteviktigt, i synnerhet inför sig själv. Beundrar dig att du är så modig och stark att våga gå ut öppet med ditt matmissbruk.

Stor, stor kram!! <3