VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 2 maj 2011

Rätt nere

och allt är jobbigt. Jag jobbar på att fixa till de friska tankarna samt att få vardagen att fungera, men det går så långsamt.

Samtidigt som allt är jobbigt så fick datorn åka till doktorn för en liten undersökning, men sen ville den inte som doktorn ville så nu vet jag inte när den kommer hem igen, bara inte allt försvinner på den, då då då vet jag inte vad jag gör.


Ha en härlig måndag och vecka - jag ska göra så gott jag kan2 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Usch, hoppas datorn piggar på sig och att allt inte försvinner från den.

Kanske jag kan pigga upp dig med en liten award?
http://ninasskrivarlya.blogspot.com/2011/05/en-award-till.html

Kram!!

Pixi sa...

Hoppas det gick bra att spring o att du piggat på dej med den löpningen!! Stor kram =)