VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 21 maj 2011

Flera dagar att vara lat på

Nu är jag hos min svärmor utanför Gävle. Jag körde hit igår tillsammans med mina hundar. Jag ska skriva, virka och bara lata mig dessa dagar. Från början var tanken att jag skulle köra hit och skriva på uppsatsen flera timmar varje dag och ha det lungt omkring mig, men eftersom hälsan säger nej till uppsatsskrivandet blir det enbart baravaradagar här nu. Frukosten serverades direkt när jag kom upp. Tevattnet var kokt och jag kunde sätta mig direkt och njuta av min första goa kopp te.

Dessa dagarna med baravaratid är något som jag behöver och förmodligen alla ni andra oxå. :) Jag hoppas att ni kan ge er själva det, för det är ni värda. Passa på nu när solen är framme och fåglarna kvittrar så fint.

Jag önskar er alla en fin lördag - fåglarna förgyller min morgon med sitt kvitter utanför fönstret, så det kommer nog att blir en fin dag för oss här.

4 kommentarer:

Anki sa...

Skickar en energikram till Gävle <3

Cattis sa...

Tack, en kram tbx <3

Åsa Hellberg sa...

Jag älskar Gävle efter mina år på gevalia:)

Cattis sa...

Japp, Gävle med omnejd är en fin plats. Har farit här fram och tillbaka under de 12 åren som jag och maken varit tillsammans. Love it ;)