VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 26 maj 2011

Home sweet home

Japp, då är jag hemma i verkligheten igen. På gott och ont. Skriver inga detaljer, men ni vet säkert hur det kan bli när hushållerskan försvinner några dagar ;)

Men, idag ska jag inte agera hushållerska(inte idag heller), idag ska jag fortsätta att ta hand om mig själv. Jag ska till frissan i några timmar och göra slingor. Och, det tar tid för frissan att få till det med allt mitt hår.

Terminen är snart slut och så det är väl på tiden att jag ser till att få så många poäng registrerade som möjligt nu innan sommaren. Det ska införas en lärarlegitimation nu och om man ska kunna få den i dagsläget ska alla poäng vara klara innan den 30 juni, så den legitimationen får jag snällt vänta med ett tag. Jag tänker faktiskt inte lägga många tankar på den heller, för efter den 10 juni ska all fokus vara på boken. Nu ska jag lära känna karaktärerna igen riktigt på djupet och det ska bli spännande att se vad de kommer att hitta på.

Ha en skön dag alla - hoppas solen skiner på er, det gör vår lilla morgonsol.Inga kommentarer: