VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 9 maj 2011

Mvg-dikt av skrivande dotter nummer 2

Det hände om och om igen,

varje gång intalade

jag mig själv,

att det inte skulle hända igen.

Men det gjorde det,

ändå.

Jag fick leva i det tysta,

sa ingenting.

för om jag skulle sagt något,

skulle det bli värre.

tusen gånger värre.

så jag förblev tyst.

Tog emot alla hårda ord,

precis som om jag förtjänade det.

Till slut bröt jag kontakten.

Och nu,

är jag osynlig för dem,

men jag är stark

tusen gånger starkare.


Det är så härligt att mina döttrar oxå älskar att skriva och vågar uttrycka sig med ordens kraft

1 kommentar:

Koneko sa...

Så underbart bra skrivet. Starkt, vacker och tårsprutande! Precis som jag gillar mina dikter :) Kanske kan dina döttrar blivit så duktiga för att de har en sån fantastisk mamma? Det är du som är kraften bakom de orden och vi vet ju båda vem som är den destruktiva och nedbrytande... De har tur dina döttrar som har en sådan stark och positiv mamma!