VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 29 maj 2011

Grattis till alla fina mammor


Hoppas alla fina mammor blir firad idag. Själv valde min mamma missbruket före sina barn, så jag har ingen mamma att fira. Men jag funderar ofta hur hon och far känner sig idag, då ingen hör av sig till dem. Emellanåt tror jag att de är lyckliga, men sen tänker jag till och kommer på att de säkert oxå känner sorg en sån här dag, fast de dövar den med sina missbruk så slipper de känna. Detta är tredje året som jag firar morsdag utan min mamma, så jag har "vant" mig, om man nu kan göra det. :(

MEN

Min älskade svärmor är här och jag ska ge henne det jag har, kärlek, garn och några glada skratt. Vi har aldrig varit med henne under morsdag (det skiljer 70 mil mellan oss) så jag känner tacksamhet över att hennes besök sammanfaller med morsdag.

Ha en underbar dag alla mammor och barn som ska njuta av varandra idag - själv ska jag njuta av min dag tillsammans med min familj


1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Grattis till dig, cattis!