VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 6 maj 2011

Allt ordnar sig.

det gör ju det. fast det inte blir som jag önskat att det skulle bli.

MEN

nu i helgen är det dags att fixa till min inledning på boken. Den ska skickas in till lärarna innan måndag kl 8. Min dator är hos doktorn och som alltid när den är där får jag "lite" lätt ångest över alla mina kära ägodelar i den. Men som sagt, allt ordnar sig.

Ha en skön fredag - själv ska jag göra det jag själv har bestämt och det är inte särskilt mycket + njuta av solen och värmen.


Inga kommentarer: