VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 18 maj 2011

Frukost i magen och nya skor.


Mina nya dansskor finns nu här hemma och väntar på att få användas. Jag hämtade dem på posten nyss. Jag har provat dem i en skoaffär inne i stan, så jag vet hur de sitter på min lilla(stora) fot.

Jag tog en arbetsrunda kl halv sju o morse så nu efter frukost är det dags för lite baravara tid. Lite te, lite mys med hundarna och lite nöjdhetskänslor över mina nya skor och dagen kommer att bli alldeles underbar tror jag.

Ha en skön dag alla- hoppas solen skiner på er - det gör den hos mig, just nu i alla fall

2 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Snygga skor! Hoppas att du får dansa i dem snart :)

Cattis sa...

Ja, det hoppas jag med ;)