VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 3 maj 2011

En annan Cattis idag

Gårdagen var seg, depp och allmänt jobbig.

Timmarna i Malmö innan loppet igår fick vi tillbringa i bilen för det regnade och haglade så vi visste inte om vi ville springa. Vi satt i bilen och kollade in de som åt råa korvar innan loppet, de som hade tjocka kedjor runt halsen och de som hade fina joggingkläder. Allt kommenterades av oss som visste allt om allt. Till slut så beslutade att vi går ner och kollar när det ska starta, så ser vi hur mycket det regnar då. Sagt och gjort. Vi tog ner till startområdet och in bland kvinnorna - hamnade där starten gick och när loppet drog igång hade det slutat regna. Mina ben var lätta och jag pressade mig mer än jag tidigare gjort. Den ena kilomterertiden efter den andra vara bara så himla bra. Jag sprang mitt bästa lopp ever och kom i mål på 25.55. Lyckan var total och är så än idag.

Så med dessa tankar att jag är så himla glad och stolt över detta så fortsätter jag att plugga, blogga och skriva på boken och jag hoppas att de lätta fina känslor jag har inom mig just nu kan få fortsätta finnas här med mig en dag i taget.
Ha en skön tisdag - själv ska jag bara njuta över min prestation som lyfte hela mig.
2 kommentarer:

Anki sa...

Ofta är det just så att när det känns som värst blir resultatet bäst!
kram!

Cattis sa...

verkar vara så ja. ;)