VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 1 april 2011

Finfin insikt = mindre stressad

I går satt jag i nästan sex timmar och jobbade med min uppsats. Innan jag började med det igår var jag stressad för att jag inte skrivit mer än om skolans läroplaner och kursplaner. DÅ kom det en fin tanke:

Det är ju det uppsatsen ska handla om så jag har det jag behöver, det ska bara utvecklas och fixas till. Nu ska jag bara läsa in mig ännu mer på det och få till en fin forskningsbakgrund, men det känns mycket bättre idag. Tänk, vad småsmå jobbiga tankar kan ställa till det för mig. Men nu har jag släppt dem och känner verkligen att jag gör så gott jag kan och det räcker för mig.

Jag ska jobba med den efter detta inlägg och sen ska jag njuta och ha roligt hela kvällen - natten på dansbanan.

Hoppas ni alla får en fin fredag - det får jag när jag svänger de gamla benen, det är jag övergygad om.


3 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Ha en underbar fredag du med. Jag ska också sitta med min uppsats idag och leta mer litteratur till den. :)

Kram! <3

Åsa Hellberg sa...

Hurra, vad roligt:)

Lotta på Bråkmakargatan sa...

Du tar väl med dig farmor och kommer på en kopp kaffe när du besöker Tierp/Söderfors? =)