VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 24 april 2011

Fåglarna kvittrar

och jag dricker te på uteplatsen. Hundarna går och nosar i det långa gröna gräset, som borde vara klippt, men det spelar ingen roll denna underbara morgon att det är långt och ojämt. Energin samlas inom mig så jag kan springa senare i dag och jag tycker att jag mår ganska bra just nu.

Igår skickade jag in min boks inledning till min kurskamrat och det ska bli spännande at få en riktigt lång respons av henne och sedan har jag ytterligar en vecka till innan jag ska skicka in den till läraren.

Jag har verkligen njutit detta påsklov när studierna vilat och jag har samlat energi. Jag kan faktiskt tänka mig att göra det lite till, men jag vill ju skriva klart uppsatsen, eller i alla fall skriva så mycket jag orkar och kan innan deadline 27 maj.

Hoppas ni alla får en fin påskdag - själv laddar jag inför joggingrunda med min kära joggingkompis

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det låter som om ni har det härligt i din del av landet också.

Cattis sa...

Absolut Åsa, underbart