VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 27 april 2011

Jag har mycket att fundera på

och det går sådär, kan jag säga, men jag gör så gott jag kan. Jag försöker motivera mig att skriva på min uppsats, men det är svårt. Jag ska börja sortera tankarna och skriva min forskningsbakgrund idag och jag vet att jag kan släppa tankarna bara jag sätter igång.

Det är redan 9 grader denna tidiga morgon, så jag ska snart ta på mig strumpor och gå ut och sätta mig på uteplatsen med duntäcket om mig och lyssna på fåglarna och virka min sjal.

Jag önskar er en finfin onsdag - själv ska jag sortera tankar och försöka få ner några ord på pappret3 kommentarer:

Pixi sa...

Oh vad myyyysigt det lät!! Vi håller på med uteveranda nu så det är oxå förhoppningen att kunna gå ut på morronkvisten o myyysa!! Vad fiiin du är i den nya frissan ,för visst har du slingat det? Ha en underbar dag ! kram =)

emmyocattis sa...

Tack, Pixi, Japp, på väg att bli lite ljus igen. Har varit mörk nu några år men längtade efter mina ljusa slingor och nu är de där.

kramkram

Anneli Stålberg sa...

Det lät väldigt skönt :)
Ha en riktigt skön dag.
Kram!