VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 12 april 2011

Fjärde nya syfte i uppsatsen


och nu behöver jag en hel drös med nya böcker som handlar om det mångkulturella klassrummet.

Men, men allt ordnar sig.

Jag ger inte upp än, inte förrän sista veckan tar jag ställning om den är tillräckligt bra för att lämna in för att försvara den.

Jag har en inlämningsuppgift i min skrivarkurs på fredag och det är inledningen i boken. Den skriver jag hellre, men min handledare, som är min lärare i skrivarkursen, tycker jag ska fokusera på uppsatsen, men om jag får välja gör jag inte som hon säger. Men det viktigaste först.

Ha en härlig tisdags kväll - själv ska jag stanna inne och INTE gå ut i regnet

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Alltid det viktigaste först,eller hur?:)

Cattis sa...

Oh, ja Åsa.