VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 23 april 2011

Oh, vad tiden går sakta

Jag kan inte komma på om jag någonsin upplevt att en vecka går så långsamt som jag tycker att den gör nu. Det beror säkert på att jag pausar från uppsatsen och återhämtar mig, vilket betyder att det står inte så mycket i almenackan som stressar mig.


Det är skönt att jag får uppleva att dagarna inte tar slut, samtidigt som jag vet att jag "måste" ta tag i uppsatsen igen.


MEN


det gör jag på tisdag.


Idag ska jag skriva klart inledningen på boken som jag sedan ska skicka till en kurskamrat för respons. Det ska bli spännande att se hur inledningen slutar, samt vilken respons jag får som gör att jag skriver om den ännu en gång innan jag ska skicka in den till läraren, för bedömning och betygssättning.Frukosten är redan i magen för när den har lagt sig tillrätta ska jag ta på mig joggingskorna och ge mig ut i skogen på min 5-km runda.

Hoppas ni alla får en fin Påskafton - själv ska jag bara göra det som gör mig glad, skriva på boken, springa och virka.


2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Passa på att njuta av solen och ha en toppendag :))!
Kramen, vännen!

Cattis sa...

Tack, detsamma till dig.

kramkram