VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 13 april 2011

Boken är i tankarna

och det är inte illa det. Jag har precis varit ute på en minirunda med hundarna och då var tankarna i bokens inledning som ska vara klar på fredag.

Det hjälper mig mycket att fundera på den när jag är ute och går, för då löser jag många frågetecken som jag sedan "bara" skriver ner i manuset.

Men nu är det dags att låta tankarna vara i det mångkulturella klassrummet några timmar.
Ha en skön onsdag - njut så mycket ni kan. Jag njuter av mitt underbara te och att vara inne, för det är grått och kallt ute

3 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Promenader gör underverk :)
Kram!

Cattis sa...

Verkligen :)

kramkram

Maria sa...

hoppas du får en underbar och solig dag =)
Kram