VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 13 september 2010

Vill ha

en sån här sötnos. Jag är uppvuxen med två långhåriga dvärgtaxar så jag faller ganska lätt för dessa små sötnosar.

Denna kille är 11 veckor tror jag.

Här är de två valparna som är kompisar för tillfället, men de ska bli ett par så småningom och skaffa små barn tillsammans. Då ska jag köpa en. Ägaren ska använda dessa hundar till viltspårhundar och då blir det såklart godkänt från min jagande make med en sån här hund i familjen. Men det blir inte nu, för det räcker med två hundar som det är nu.


Det har inte blivit mycket skrivande i helgen och igår small det i nacken så jag har nackspärr just nu, men jag måste ändå försöka skriva ner min engelska text under dagen idag. Jag ska bara tänka lite först sen ska jag skriva och den ska skickas in till gruppen för respons på onsdag, så det börjar bli lite bråttom att jobba med den nu.

Jag ösnkar er en finfin dag idag - jag gör som jag brukar - så gott jag kan

3 kommentarer:

Koneko sa...

Stackars stackars Cattis! Så tråkigt med nacken. Hoppas du fick lite massage från syrran så det släppte en del. Lycka till med skrivandet!

Anonym sa...

Långhåriga taxar är så söta! hoppas det blir en liten vovve till i hushållet!
Lycka till med studierna..
kramkalas

Tina sa...

Hej vännen!!
Åh, vilken sötnos!! Eller rättaresagt VILKA SÖTNOSAR!!!
Va spännande att ni ska skaffa en liten valp längre fram =) Då har du nårr att se fram emot & längta efter!!=)

Nu är det väl snart dax för resan??

Hoppas din nacke är bättre nu!! Inget kul med nackspärr!!!

Tack snälla du för alla dina fina hälsningar!! Både på bloggen & facebook! Du är så snäll!!!
Så glad att jag fått lära känna dig!!!
Tänker ofta på dig & hoppas du mår bra!!
Varm kram Tina