VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 10 september 2010

Idag får jag väl skriva lite

på engelska. Jag satt och skrev ner vad jag såg och upplevde utanför mitt fönster och idag ska det bli till engelska. Chrissie kom med tanken att beskriva skånelängan, men det hade jag inte gjort, så Tack Chrissie för den tanken. Nu ska även den in i texten.

Annars är jag tilbaka där jag varit under två år med mina lärarstudier. Jag pluggar lite, softar lite och sen pluggar jag lite till. Jag gör inte mer än att jag klarar kurserna. Men lärarutbildningens litteratur är mycket viktig för mig som lärare. Hur den mångkulturella skolan fungerar och bör fungera, de sociala problemen i skolans värld, samt betygsättningen. Jag gick en sommarkurs om just betygssättningen och den fick jag reda på igår att den var godkänd. Jag lärde mig väldigt mycket där och den är jag övertygad om att jag har glädje av under höstens diskussioner.

Jag ska även utveckla min förmåga att använda tekniska hjälpmedel,som smartbord och powerpoint persentationer, med ljud m.m. Detta ska jag bevisa att jag kan den 14 januari, då jag ska genomföra två muntliga presentationer inför klassen.

Jag har lagt till en vädergadget över Londonvädret, jag tänkte det kan vara interssant att följa det där för både er och mig under mina veckor där. För blogga när jag är där, det ska jag såklart göra.

Ha en så skön dag det går i detta gråa väder som det verkar vara i hela landet - det ska jag ha inomhus, för här piskar regnet sönder makeup samt frisyr, enligt syrran i morse. Så det blir tända ljus och mys idag.

3 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Här är det strålande sol från en närapå klarblå himmel. :)

Har du något bra bokförslag ang betyg och bedömning eftersom vi håller på med just den kursen nu...

Lycka till med skrivandet.

Kramkram

Anonym sa...

Har bara regn hos mig, men det skulle visst ljusna i kanten under dagen! Detta gör INGET!
Va kul att jag kunde ge dig en idé om skrivandet!
Vädret i London, verkar ju mycket trevligare än här idag.. Hade oxå velat ha 20 grader varmt!!!
Va rädd om sig!
Kramkalas

Simmelimaka sa...

Hej på dig!
Har altandörren öppen och en äppelkaka i ugnen. Här är det varmt och soligt faktiskt.
Njuter av sommarens sista varma fina dagar och hittade din blogg.
Trevligt!