VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 18 augusti 2010

Mina sommarblommor

blev planterade efter midsommar för jag var helt utmattad innan och när kraften kom midsommarveckan så ville jag inte plantera dem eftersom vi skulle iväg över midsommarhelgen. Därför blev det så sen plantering för mig denna sommar.I sommar har jag skött om dem och därför är de forfarande såhär stora.


De börjar spreta lite åt alla håll, men de är inte vissna så jag behåller dem nog en vecka till innan de ska bytas ut mot de fina bollkyssen.

Efter bollkryssen är det nog ingen idé att plantera de fina vinterblommorna för ingen vill ha det arbetet att sköta dem när jag är iväg, så då får de gå in i huset utan fina blommor, det väljer de ju själva. Själv kommer jag att promenera på Londons gator och lukta på deras blommor där.

Idag ska jag plugga och plocka fram mina sista scener på boken och börja fånga känslan för den. Jag kommer att hitta den bara jag sitter och läser lite och börjar jobba med mina underbara huvudperson.

Jag har fem dagar framför mig som jag bara ska vara hemma. Hur underbart som helst faktiskt.

Ha en skön dag - det ska jag ha


5 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!!
Åh, ja.. tänk att du snart går i London & strosar!! Va härligt!! När va det det startade?

Jag har faktiskt inte satt några blommor alls i år.. det är för varmt här upp på kullen, så de dör bara, så iår lät jag bli helt =)

Ha underbara dagar nu & va rädd om dig vännen.
Varm kram Tina

Tina sa...

Underbara du!! Bara måste ge en kram & önska dig en underbar dag!!! KRAM

Thessan sa...

så fina! önskar oxå att jag kunde ha blommor, då hade jag haft massor på balkongen men så fort jag köper nån så dör den... allt bra?

Thessan sa...

sv. oj, vad du e flitig! vad har du läst nu under sommaren?? varför funkar inte länken till din blogg från där du skriver kommentarer till mej? jag får googla för att hitta dej =)

Ann Olsen sa...

Hej!
Det var jätte fina blommor!

Jag har ocså en blogg: http://annabellesvarld.blogspot.com/