VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 29 december 2011

Snart Nytt År, nya drömmar...

nya mål och en himla massa fantastiska möjligheter. Det är vad 2012 kommer att ge mig. I know it

2011 har varit ganska bra. Både bra saker och mindre bra saker. Mycket jobbiga känslor inombords som jag kämpar med, men en dag i taget kommer jag att klara detta med.

När det gäller boken så önskar jag såklart att jag hade skrivit mer, men jag är inte en persom går omkring och är ledsen/arg över det som INTE hänt, utan jag är glad för det jag har åstadkommit. Just nu jobbar jag med kapitel ett och det är roligt att sitta och pilla med de sidorna. En dag - så kommer den att bli klar. I know it.
Hoppas ni alla får ett fint avslut på detta år och en alldeles fantastisk början på nästa - själv - gör jag så gott jag kan och det är bra nog.

1 kommentar:

Gunnar sa...

Hoppas Du får rätt i din önskan.

Gott slut år 2011 och ett Gott Nytt År 2012!