VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 4 december 2011

Jag önsker er en mysig andra adventJag myser nu, men jag ska jobba hela dagen. Jag ska träffa mina elever idag. Ett par som jag undervisat sedan i september och två nya elever. Jag ser fram emot det och tycker att det är ett underbart roligt jobb. Tiden bara flyger iväg för oss när vi väl satt igång.

En av eleverna som jag ska träffa för första gången idag kan svenska, men vill bli bättre på grammatik och konversation. Det gillar jag mycket. Att få följa en som gillar att skriva och vill bli bättre, det är vad jag älskar.

Något som det alltid skrattas åt är min skånska. Eleverna har ett annat modersmål, kan engelska, vill lära sig svenska och så ska jag försöka ljuda både rikssvenska(så likt jag kan) och jämföra med min fantastiska skånska. Det blir många skratt kan jag berätta.

Nu är det mys med dator, tända ljus, te och virkning innan jag beger mig till Lund och Malmö.

Jag önskar er alla en fin andra advent - själv ska jag få göra det jag älskar


2 kommentarer:

Gunnar sa...

Det är väl Ok om dom lär sig skånska?

Cattis sa...

Klart det är. ;)