VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 18 december 2011

Trevlig fjärde advent


Alla mina fina ljus är tända och jag sitter här och dricker te och virkar på min julkrubba. Det är bara jag och 15-åringen hemma. De andra är ute och far i oilka delar av Skåne el Polen.

Men som de fantastiska kvinnor vi är, så klarar vi oss alldeles utmärkt utan de andra. ;)

Idag ska jag köpa gran och sen ska jag träffa en elev i eftermiddag. Det blir mycket mys just nu för mig och det är hur underbart som helst.

Ha en fin fjärde advent - själv ska jag njuta så mycket jag bara kan

Inga kommentarer: