VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 8 december 2011

Här händer det saker


visserligen bara småsaker, men det händer något i alla fall. Igår och nu på morgonen jag har suttit och pillat lite med boken. Jag har jobbat med de texter som jag skrev under skrivar kursen Kreativt Skrivande III i våras. Dert är roligt och det är inspirerande att få utveckla de mer och mer. Det händer inte så mycket, men huvudsaken är att något händer.

Idag ska jag iväg med en kompis på ett litet hemligt nervöst uppdrag, som jag berättar om i morgon eller kanske rent av ikväll.

Jag önskar er alla en finfindag - själv har jag fjärliar i magen, men men de försvinner nog efter mitt uppdrag.

1 kommentar:

Lisa sa...

... och varje skrivet ord räknas! Så är det ju.