VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 27 november 2010

Mår lite bättre

idag. Torsdagen var en hemsk dag, och fredagen blev lite bättre. Era kommentarer ni skrev till mig i torsdags hälpte mig mycket, ska ni veta. Men, det är svårt att bara vara i känslan, så nära advent och med allt som jag skulle önska att jag orkar göra här hemma. Jag tar det lugnt och gör bara det jag vill och orkar. Jag har tagit bort tre saker denna helg, som inte krafterna räcker till och det är ju bra att jag kan sätta de gränserna.

Idag, lördag hoppas jag på att få vara glad hela dagen. Jag vet inte om jag kan uppfylla det kriteriet, eftersom fredagskvällen inte blev som jag tänkt och jag har bara sovit 6 timmar i natt. Det är för lite för mig, som kräver 8 timmar varje natt. Jag märker av detta direkt om jag inte får sova mina timmar. Men det finns faktist något som heter "vila på soffan" var jag än är (nästan). Jag ska till min bästa kompis idag och vi har i alla år som vi känt varandra (10 år) vilat på soffan när vi behövt det. Många timmar har vi legat i en varsin soffa och sovit en timme innan vi fortsatt att plugga, umgås eller vad vi nu haft på schemat den dagen. Det är underbart att ha en sån kompis och därför vet jag att det blir inte särskilt jobbigt att vara i hennes soffa ikväll. Våra män jobbar tillsammans och de är på jobbresa denna helg, så då ska vi mysa ikväll, hemma hos henne, för hon har en 4-åring och en 1-åring.

Idag ska jag till frisören och faktiskt vara lite modig. Jag ska klippa av några centimeter på luggen och klippa upp håret lite. Det återstår att se om någon annan märker det eftersom jag har så svårt att ha håret löst, det blir kanske klämma direkt i lilla luggen.

Jag hoppas ni får en fin lördag - jag ska göra så gott jag kan

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Då hoppas jag att du får en härlig lördag, Cattis.

Cattis sa...

Tack Åsa,

kramkram

Koneko sa...

Du har en award att hämta hos mig!

Anneli Stålberg sa...

Hoppas att du har en riktigt skön lördag.
Kram!