VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 4 november 2010

Sista dagenMed maken och äldsta dottern är det idag. Det känns inte fruktansvärt hemskt för i eftermiddag kommer min syster plus att min yngsta dotter ska stanna kvar. Det var meningen att min yngsta dotter skulle stanna med min syster till måndag, men hon har det jobbigt i skolan för där är några elever som inte kan hålla sig till ordningsreglerna så min älskade dotter ska stanna kvar här minst en vecka extra. Förmodligen hela tiden ut, men den diskussionen är inte klar än.

Som ni ser på bilderna så har vi det mysigt, fantastiskt och roligt tillsammans. Det blir många steg här varje dag och ben plus fötter värker varje kväll För det mesta tar vi en taxi från stationen till lägenheten för 50kr för vi orkar inte gå uppför alla backarna till lägenheten.

Jag har inte hunnit blogga eller plugga dessa dagarna, men det gör inget för jag har verkligen njutit av att bara vara med familjen här. I morgon ska min skrivuppgift in i skrivarkursen så jag får väl skriva ihop något och skicka in det första utkastet och sedan skriva om det igen i helgen.

Hoppas ni alla får en fin torsdag - det vet jag att jag kommer att få


7 kommentarer:

Pixi sa...

Ohh vad härligt att ni haft det så trevligt,kraam =)

Cattis sa...

Japp, det är det och nu ska jag njuta med min älskade syster under helgen.
kramkram

Anonym sa...

UNDERBARA kort på dig o töserna!
SYNS att ni har det bra och det gör mig gott att veta!!!
Njut Cattis.. NJUT!!

Kramkalaset

Cattis sa...

japp, det gör mig med gott kan du tro... kommer att klara de sista 2 veckorna galant. <3

Lotta sa...

Vilka fina kort! Å fina tjejer =)

Anonym sa...

Ni verkar ha en sån bra relation du och dina döttrar. Kan inte låta bli att bli lite avis och hoppas på att jag själv blir en precis lika bra mamma som du en dag. Fast jag unnar dug allt gott för det är du värd :)
Kramkram

Cattis sa...

Kul att du lämnade en kommentar Lotta, jag nu vet ju jag var jag hittar dig med mer än på fejjan och Tierp.

Livetsmarathon: Jag har aldrig ens kunnat drömma om att jag skulle kunna få uppleva det jag upplever med mina barn. Jag njuter varje sekund när jag är med dem och jag är övertygad om att du kommer att få uppleva det med dina barn.

kramkram