VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 8 november 2010

Ensam igen

för idag åker syrran och yngsta dottern hem, men det känns helt ok, för det har varit 10 intensiva dagar med familjen. Det kommer att bli skönt att vara ledig i morgon och vara ensam då. På onsdag kommer en kompis som stannar till måndag och sedan är det 5 dagar tills jag är hemma i Skåneland igen. Det har hänt en del roliga saker som kommer i nästa inlägg, och blir det inte ikväll, blir det på lediga dagen i morgon. Vi har bland annat varit på bokreleaseparty och det är inte ofta jag får en sådan inbjudan så det var en magisk händelse för mig.

Hoppas ni får en fin måndag - jag gör så gott jag kan med tanke på att jag ska vara borta från lägenheten i 11 timmar.

Inga kommentarer: