VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 1 juni 2010

Ute jobb idag

och det är inte kul, men snart ska jag få sätta mig ner och läsa tre intressanta examensarbete inför nästa veckas seminarier. Jag ska försvara min uppsats kl 10 på måndag och direkt efter ska jag opponera på en som handlar om religion. Så kära vänner, tänk på mig på måndag, sen kan jag andas ut ordentligt.

Enligt alla kloka ska värmen och solen komma i morgon och då kom jag på att jag kan sitta ute och läsa. Det känns skönt att skriva det, faktiskt. Det bästa med att terminen snart är slut är att jag kan snart börja skriva mina sista scener på boken. Det är målet denna sommar att de scenerna ska bli klara, för sedan börjar redigeringsarbetet.

Ha en skön dag - jag ska göra vad jag kan för att hitta glädjen fast jag arbetar utomhus i regnet.

Inga kommentarer: