VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 4 juni 2010

Ännu en varm dag

och solen skiner från en blå himmel. Det blir en finfin helg detta om man gillar sol och värme. Själv har jag svårt för dessa stora väderomslag, från kallt till mycket varmt, men jag vänjer mig nog och kan snart njuta, jag med.

Idag ska jag åka och tacka den klass 9 som jag gjort min undersäkning hos till mitt examensarbete. Hemmabakade kakor, saft och kex + en finfin blomma till handledaren.

Efter det blir det till att åka hem och läsa examensarbetet som jag ska opponera på. Snart är det sommarlov och då ska jag vila, njuta och skriva på boken. Hoppas dessa dagarna går snabbt och att jag kan få måndagen gjord så att jag kan slappna av lite.

Hoppas alla ni andra oxå får en fin och solig dag - jag ska njuta av den så gott jag kan

1 kommentar:

Sara sa...

Låter som en fin dag!

Jag hoppas att du får en mysig helg min vän.

Kram!