VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 20 juni 2010

Det blev inte som jag hade tänkt mig

med en underbar helg. Min dotter som är i Frankrike mår inte så bra, så mamma Cattis (lilla jag)här hemma är orolig och har gråtit hela förmiddagen. Nu har vi messat mycket så hon verkar ha det lite bättre och hon är glad över att ha en mamma som finns här för henne fast hon är så långt iväg. Jag laddar hennes telefon så att hon kan messa och ringa så mycket hon behöver. Det är dock en vecka kvar innan hon kommer hem till mig igen men med tanken en stund i taget, en dag i taget så är hon snart hemma igen med allt vad det innebär för henne. Mamma, bästa kompisen och allt vad vi kan ge henne för att hon kan få må bra igen.

Idag känner jag tacksamhet för att vara med i 12-stegsprogrammen och alla de vänner jag har där som bär mig en dag som denna. Jag känner verkligen att jag inte är ensam och att allt ordnar sig.

Ha en skön söndag - jag gör så gott jag kan3 kommentarer:

Tina sa...

Varm kram till dig min vän!!
Trevlig Måndag!!
Varm kram Tina

Nina sa...

Kram! Vilket bra stöd du är för din dotter. Förstår hur jobbigt det måste vara att ha henne på avstånd så där och inte kunna krama om henne, men hon är snart hemma igen och då får du rå om henne igen.

Min dotter är i grekland just nu, och det känns tufft också på ett sätt att hon inte finns nära mig även om jag vet att hon har det bra.

En vecka går fort! Men inte fort nog... I know ...

Kramisar!
/Nina

Anneli Stålberg sa...

Jag förstår verkligen att det är jobbigt att ha dottern på så långt avstånd. Hoppas att hon mår bättre nu.

Kram!