VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 15 juni 2010

Nu ska jag bara vara

Min underbara dotter som är en blivande fotograf. Hon tar bilderna själv och jag bara älskar de hon tar. Här är ett smakprov som hon tagit på sig själv under vår resa.

Här poserar mosters älskling för mig under torsdagen då vi hade underbart väder.
Studentrosorna till den glada student som gick ut kl 13 i fredags.
Nu har jag jobbat klart för idag och ska ta det lungt resten av dagen. jag ska ändra layout på min virkblogg och även på denna såsmåningom. Men jag är inte så särskilt skärpt när det gäller sådana saker så det kommer nog att ta tid.

I morgon ska jag göra de sista justeringarna på min uppsats och sedan hoppas jag att den är klar.

Idag när jag var ute och jobbade fick jag en liten aha-känsla, och det är att nu ska de sista scenerna plockas fram och skrivas klart. Nu har boken fått vila under hela terminen, nu är det dags att den får lite tid och kärlek från mig.


Ha en skön tisdag - det ska jag se till att ha

4 kommentarer:

Linn sa...

Oj, va duktig hon var! Men, det där första fotot, hur tog hon det på sig själv!? :)

Johanna Wistrand sa...

Jag är så sugen idag på att dra till London i fem dagar och sitta i parker och pubar och skriva på min roman nu i sommar och koppla av med besök på National Gallery. Ska vid dra iväg? ;-)
Och Susan ska vara med!

Cattis sa...

Linn: Hon håller nog ut kameran med höger arm. Hon har tränat detta länge ska du veta.

Johanna: Jag är med.... när åker vi??

Nina sa...

Vilken duktig tjej!Min dotter är fenomenal på att ta bilder också och jag blir så avis.

Ha det så skönt!
Kram