VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 23 juni 2010

Liten ny signatur

Jag vill gärna ha bort det ljusa runt bokstäverna, men så oteknisk som jag är får jag anlita något proffs till det. :)5 kommentarer:

Thessan sa...

sv. Tack! Jo jag mår bra nu efter dom hemska dagarna på sjukan :)

Tina sa...

Hej vännen.
Å, va fint du gjort här =)) Tyvärr är inte jag proffs heller på detta, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig!! Hoppas du finner hjälp!!

Ville bara önska dig & familjen en fin Midsommar!!!
Varm kram Tina

Thessan sa...

Stor midsommarkram till dej från mej och mina Amisar!

Anonym sa...

Hej Cattis!
Det ser jättebra ut, men för min del tar det så vaaansinnigt lång tid att ladda ner sidan att jag nästan tröttnar. Både på fast bredband och mobilt. Händer det bara mig? Trogen läsare som är in till dig nästan varje dag!
Kram och ha det gott /Anne-Mari

Ninas skrivarlya sa...

Hej fina! Hur är det med dig? Du är så "tyst" på bloggen... Hoppas du vilar dig och tar det lugnt och har det skönt.

Kram!

PS. Jag har bytt blogg: ninasskrivarlya.blogspot.com