VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 7 juni 2010

Fjärilar i magen och svettprälor i pannan

Nu pirrar det ordentligt i lilla magen. Men jag tänker på att det gör det hos alla andra med som ska vara där idag. Det hjälper lite, lite faktiskt. Snart, snart är jag klar med detta gigantsiska examensarbete, det som jag har skrivit under hela våren, sedan januari månad. Jag tycker det är fantastiskt att jag klarat det med tanke på min bakgrund, som är att för 7,5 år sedan kunde jag varken skriva eller läsa pga utbrändhet. Men jag kom tillbaka och det med kraft.


Det kan alla ni därute oxå göra, ni som kämpar varje dag för att hålla er ovanför vattenytan - ge inte upp, det blir bättre - ni kommer att komma upp och till och med torka er för att gå vidare - jag lovar






Om tre timmar är jag igång och om fem timmar är jag klar för idag. Det känns spännande och otroligt nervöst.



Ha en härlig måndag - det ska jag ha efter klockan 12

3 kommentarer:

Tina sa...

Underbara underbara Cattis!!!! Du fixar detta hur bra som helst!! Lycka till vännen!!
ja, du vännen, det är ju det jag "säger" ..DU ÄR STARK!!!
Man ska aldrig ge upp & de gånger man vill ge upp, ska man ladda ännu mer & slå sig upp!!!

Du är ju ett bländande bevis på att det GÅR att vända sitt liv!!!!
Du är en fin förebild för så många!!!

varm kram Tina

Nina sa...

Lycka till fina du! Det kommer att gå jättebra. Bara genom att ha kommit så här långt som du har gjort är i sig en stor seger, och när du är klar kommer du att vara så oerhört stolt och nöjd med dig själv, och det med all rätta!!

Stor, varm kram!!
/Nina

Sara sa...

Heja!!! Du har gjort ett fantastiskt jobb min vän!

KRAM!