VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 11 juni 2010

Grått idag - stackars studenter

champangefrukosten har de redan påbörjat och nu ska studenterna vara igång hela dagen. Jag hoppas att himlen förblir grå och att den inte öppnar sig som smhi har lovat. Då blir det en tråkig dag, fast studenterna märker kanske inte det i all glädjeyra och den höga promillehalten.

Jagoch systersonen har det så mysigt och min hjärna får en välbehövlig vila. Minnet är inte så bra, men jag hoppas att den vila jag har framför mig ska göra så jag blir som jag var för ett halvt år sedan.

Hoppas ni alla får en skön dag - vi gör aå gott vi kan i det gråa vädret

Inga kommentarer: