VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 31 januari 2012

Fortsatt paus p.g.a utebliven förbättring

Jag blir sämre och sämre. Igår tog det hela dagen att fixa köket och det var inte ett katastrofkök vi talar om. Jag mår illa när jag vaknar och är så trött så att jag är yr. MEN jag har pratat med kompisar och tror att det är underproduktion i sköldkörteln. jag ska till doktorn i morgon och sen hoppas jag att det kan vända, om det nu är som jag tror.

Det är ju inte konstigt att jag varken orkar blogga eller läsa bloggar heller om det nu är en sjukdom som jag drabbats av. Så, jag hoppas att jag snart är på G igen med bloggen och att hälsa på er.

Ha en fin dag alla finingar - själv ska jag ta det lugnt (kan inget annat) sen till Lund för att undervisa mina fina elever.

8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att du får hjälp, då.

Kram Åsa

emmyocattis sa...

Ja, det får vi hoppas./Cattis

Gunnar sa...

Jag har två nära personer som har problem med sköldkörteln. Allt fungerar bra nu när dom fått medicinering.
Om det är detta som är ditt problem så ska du inte dröja med att kontakta läkare tycker jag.

Therese sa...

Jag har mejlat mig. :)

Ninas skrivarlya sa...

Jag känner precis igen mig och mår nu bättre efter medicinering. Jag har underfunktion i sköldkörteln. Hoppas de hittar svaret imorgon.

Kram!

Anonym sa...

Tänker på dig!
Kramen!!!
Johanna

oumberligating sa...

Det smärtar mig att läsa att du inte mår bra! Det var ett tag sedan vi hördes av via bloggen, det brukar vara så med min blogg och mina läsare, efter en tid så tröttnar de på mig, kanske är jag ibland för enkelspårig, ha i åtanke att jag trots allt bara är en man! (ler)
Hoppas du orkar skriva en rad när du mår bättre!
Stor Krya på dig Kram ifrån Oumberlige Peter, polare ifrån förr!

Caroline Lundberg sa...

Ja.. ta det bara lugnt! Hoppas allt löser sig! Krya på dig! <3