VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 26 januari 2012

Paus


Jag mår inte bra alls, jag blir bara tröttare och tröttare och jag fryser så ni kan inte ana. Tre täcken + pyjamas. Inte klokt alls. Just nu sitter jag med linne, långärmad, stickad tröja samt fleecejacka. Något är fel och jag ska till doktorn nästa vecka.

orkar inte mycket i mitt liv nu, så jag återkommer om några dagar.

Ni är underbara och jag önskar er fina dagar tills jag kommer tillbaka

6 kommentarer:

Skrivarstudio ordOide' sa...

Be dem kolla så att du inte har mycoplasma...det verkar alla dras med nu. Sonen var jättedålig länge och på vårdcentralen hittade de inget. Till slut blev han akut dålig och då hade han lunginflammation- av mycoplasma. Fyra vuxna har jag också pratat med på sista tiden som visat sig ha haft detta- fast utan lunginflammation.

Cattis sa...

Tack, ska skriva ner det och fråga om det. Känns hopplöst, måste vara något...

Anonym sa...

Näe va trälit!Skickar några krya pårevågor.
Jag vet hur dä ä att frysa,inget kul och därtill ingen ork.

Tänker på dig!

//Anki

Ninas skrivarlya sa...

Kolla sköldkörteln! Sådär hade jag det innan jag fick konstaterat fel på sköldkörteln och medicinerar nu.

Krya på!
KRAM!!!

Caroline Lundberg sa...

Åhh... krya på dig!! Hoppas du piggnar på dig. <3

Barbro sa...

Så tråkigt att känner dig dålig!
Jag hoppas du finner var felet är och får krya på dig.
Många hälsningar...