VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 18 januari 2012

Vart tar tiden vägen?

Dagarna bara försvinner och jag bloggar inte alls. inte på någon av mina tre bloggar. Jag vill skriva men dagarna bara försvinner ifrån mig. Energin går åt till en massa annat och just nu har jag en massa saker som snor min energi och jag hoppas att jag ska kunna sortera ut en sak i taget och att jag ska hitta lugnet och skrivarlusten igen. Skrivarlusten både när det gäller att blogga och att få ner alla andra ord på papper som gör att jag mår bättre.

Jag önskar er alla en fin dag, med eller utan penna - dator i handen - själv blir det snart en joggingtur.Inga kommentarer: