VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 15 augusti 2011

Måndagen i skolveckan

Sådärja, då var det helt plötsligt dags för skolan igen. Denna vecka sätter den igång för alla barn och ungdomar. Helt plötsligt måste de gå upp 4-6 timmar tidigare än de gjort under flera veckor. Undras hur de ska fixa att ge sin mamma detdär leendet som hon älskar att få.

Själv ska jag försöka få till dedär rutinerna som jag bara trånar efter, men efter mycket arbete med mig själv under några veckor så har mycket kommit på plats vad som ska prioriteras under hösten.

Återigen sätter hälsan stopp för min uppsats och jag beslutade efter ettjoggingpass att skriva in mig och gå om kursen där C-uppsatsen skrivs under hösten. Då ska den vara klar i januari och det känns som ok för mig, eftersom den nästan är klar. Jag hade säkert klarat av att få den klar tills i september, men jag upplever det som om jag är för långt ifrån rutinerna för att få till det på dessa veckor som är kvar. Det är ett tråkigt beslut på ett sätt, men eftersom det är så mycket som spelar in för mig i mitt familjeliv som gör att jag måste prioritera om lite när det gäller mig själv så känns det som om det är det rätta.

Det är tråkigt att skjuta det framför mig, men när jag väl tagit beslutet så kändes det lättare inom mig och då var det nog ett bra beslut.

Hoppas ni alla kan fatta beslut som sätter er hälsa i centrum, det är viktigt att lyssna på kroppens signaler - ha en fin dag alla läsare


3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Min son börjar inte förrän nästa torsdag!

emmyocattis sa...

Oh, så gott. Här börjar alla denna vecka./ Cattis

UllaJohanna sa...

Känns det bra inom en är det ett bra beslut!

Kramen!!