VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 3 augusti 2011

Här är jag i alla fall

Lugn och fin sommar är vad jag ger mig själv. Jag tar hand om det jag behöver och vädret spelar ingen roll. Jag jobbar med mig själv och tar en dag i taget i denna lilla bubbla, som jag snart måste komma ur för att hjälpa till att försörja mig och min familj. Tyvärr räcker det inte med att maken gör det :(

Men, det är en fin sommar och jag njuter till 100%. Nu ska jag och maken åka iväg några dagar, bara han och jag, utan hans arbetsdator och utan min blogg/facebookdator huelia, hur ska det gå?

En riktig semester...

Ja,ja, det behöver vi nog alla ibland, att vara närvande tillsammans utan dehär små fina underbara sällskapen.


MEN, vi ska lämna fyra tonåringar hemma med mina älsklingar(hundarna)... Japp, mor lilla mor släpp taget nu, det är det som gäller. Lättare sagt än gjort. Eller vad säger ni tonårsmammor?


När jag kommer hem igen ska jag ta tag i mitt skrivande på allvar, till 100%, då ska uppsatsen skrivas klart och skrivrutiner för boken ska fixas till. Jag ska börja med en stund varje morgon för att komma in i det igen. Nu har jag återhämtat mig ordentligt och det känns mycket bra för mig att ha gett mig denna sommar till att baravara och samla energi.

Nu ska jag hoppa i jogginkläderna och bege mig ut på en 17-18km runda.

Ha en fin dag och en fortsatt fin sommar - njut - oavsett väder - det gör jag


2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Passa på att ha det riktigt bra nu när ni åker iväg!!

Tonåringarna klarar sig jättebra själva! Tror det är vi mammor som har svårast för det där att "lämna" :))!

Bamsekramen, vännen!!!

Cattis sa...

Visst är det vi mammor som är som vi är... pappan i det här fallet har inga problem med det.... haha

kramkram