VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 augusti 2011

Dags att styra upp livet med skrivarbloggen


Jag ska ta tag i min lilla skrivarblogg och mitt skrivande nu. Jag har nog skrivit just de orden ett antal gånger, men nu skriver jag dem igen, så får vi se hur det går denna gång. Har fått hem min gamla laptop som numera ska vara min skrivardator. Denna jag sitter vid nu ska vara surfdator.idag blir det en liten städning av mitt skrivarrum

Ha en fin dag - med eller utan datorerna och de magiska ord vi får ner i våra dokument


Inga kommentarer: