VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 21 februari 2011

Nya tag igen

Så, nu har jag laddat batterierna och ska sätta igång på allvar med att jobba med mitt examensarbete. Jag fick för mig att byta ämne och tappade all fokus i och med det. Jag mailade min handledare, men hon har inte läst mitt mail så jag har tagit tillbaka mailet och fortsätter med det som jag tänkt på från början.


Nu har vi sportlov här i skåneland. Lugn vecka för barnen men busy vecka för mig. Men med tankarnaEn sak i taget
En dag i taget
Det viktigaste först


så kommer jag att fixa denna vecka med.

Det tråkiga är att jag är rädd för att bli förkyld för min familj är det och jag vill verkligen fortsätta springa varje vecka som jag gjort i snart två månader. Tyvärr, måste jag ställa in cross-passet med friskis idag för jag känner mig lite rivig i halsen och lite kli i näsan. Jag har så svårt att veta när jag ska ställa in ett pass. Men idag gör jag det och blir det inte något mer än lite riv i halsen blir det en joggingtur i morgon.


Jag önskar er alla en fin måndag, sportlov eller ej - njut - det ska jag göra så mycket jag bara kan.1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Tack det samma, Cattis.