VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 29 april 2012

Mitt älskade London

Då är jag tillbaka i London, i samma lägenhet som jag hyr när jag är här. Låter som om jag är här hur fta som helst, men det är 1.5 år sen sist. nu är jag här med mina döttrar och tre kompisar till dem och vi ska ha en underbar vecka tillsammans här. Det regnar och blåser och det verkar som det ska regna hela veckan Trist, men jag tänker se till att njuta av varje sekund ändå. Konstigt det har bliit med blogger och när jag skriver inlägg, Det verkar ha ändrats lite sen jag bloggade sist. Bara så ni vet, så har jag inte lärt mig hur jag ska hitta så att det blir ett fint inlägg. men det kommer nog så småningom igen ;) Jag hoppas att ni njuter i solsken och att ni tar hand om varandra - det ska vi göra här, fast i regnet ;)

2 kommentarer:

Gunnar sa...

Det låter mysigt med London. Vi har varit där två gånger och jag tror att man kan resa dit fler gånger och ändå upptäcka nya saker.
Vi bodde båda gångerna på hotel nära Kensington garden.

Caroline Lundberg sa...

Hur går det med boken? :)
/Carro