VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 11 oktober 2012

Jag gör ett försök

Jag blev arbetslös efter London samt svår personlig kris på det privata planet. Jag fick börja söka sommarjobb. Efter två intervjuer, så fick jag det andra jobbet. Jag har jobbat som personlig assistent i sommar. Det bästa roligaste, mest glädjande och givande jobb som jag har haft. Så, det är jobb som personlig assistent jag fortsätter att söka nu. Jag springer på intervjuer, men något stämmer inte i kemin, för jag får bara NEJ. Idag ska jag få gå bredvid mellan 10-16 och om han trivs med mig och jag med honom så får jag jobb där. När det gäller boken, så har jag inte skrivit nåt än :( MEN jag hittade nåt hos Ann Ljungberg som jag tänker använda mig av. En kurs för 825 kr. Det är längesen jag såg det, så jag vet inte mer än så, men jag känner att jag behöver stöd för att komma vidare, så det blir min julklapp till mig. Kanske tidigare än jul om jag får jobb. Bilder på mina fina nallar, mer om hur jag har det, det kommer snart. Jag har tänkt så mycket på mina bloggar, men det blir bara en eller två tankar. Men nuså, ska jag försöka skriva mer. Ha en fin dag - det ska jag försöka ha

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Härligt att höra från dig här
(Och passa på att ta bort ordverifieringen, annars är det så svårt att kommentera.)

Skrivarstudio ordOide' sa...

Lite nyfiken på boken du kämpade med! Är den inskickad till förlag?

Anonym sa...

My brother recommended I might like this web site.
He was entirely right. This post actually made my day.
You can not imagine just how much time I had spent for this information!

Thanks!

my web page ... MEDAL OF HONOR WARFIGHTER Aimbot
Also see my page - MEDAL OF HONOR WARFIGHTER Aimbot

Anonym sa...

Vad bra att du fortfarande kikar in på bloggen lite nu och då, fastän det inte blir lika mycket som förut.
Ta allt i din egen takt så löser sig allt efter ett tag.
Kul o höra ifrån dig i alla fall! :)